Nog geen reacties

Afscheid Hans Mensink

Dit weekend bereikte ons het droeve bericht dat Hans Mensink is overleden.
Hans lag al enkele weken in het ziekenhuis en een geslaagde operatie (nieuwe hartklep) en een redelijk herstel lagen in het vooruitzicht. Het ging alsnog mis en Hans heeft het helaas niet gered.

In Hans verliest de Nicolaasgemeenschap een zeer betrokken bestuurslid, adviseur en hartelijke mens. Hij was enorm met de Nicolaas verbonden en voelde zich er zeer verantwoordelijk voor. Als ras Amsterdammer had hij het hart op de tong, waardoor je precies wist wat je aan hem had. Hij kon zeer duidelijk en eerlijk zijn, en tegelijkertijd zeer warm en attent. Hans was ook een zeer gelovig mens die dankbaar was voor zijn leven, na de nodige uitdagingen voor wat betreft zijn gezondheid.
Iedere zondag liep hij steevast voor de mis naar de Mariakapel om daar een kaarsje te branden uit dankbaarheid, maar ook voor zijn familie en vrienden. We zullen hem bijzonder missen. Maar we wensen hem alle rust en vrede toe in het huis van zijn hemelse Vader, dankbaar voor wat hij voor zovelen heeft betekend.

De afscheidsviering voor Hans is op zaterdag 24 februari a.s. in de Nicolaasbasiliek in Amsterdam. De viering begint om 11.30 uur. Hans wordt in besloten kring begraven op de R.K. Begraafplaats St. Barbara, eveneens te Amsterdam.

Pastoor Eric Fennis

Reacties zijn gesloten.