Nog geen reacties

Gezocht: Vrijwilligers voor de Nicolaasbasiliek

Door deelname aan Het Grootste Museum van Nederland zette de Basiliek van de H. Nicolaas een belangrijke stap in het ontsluiten en toegankelijk houden van deze mooie kerk in het centrum van Amsterdam. Al duizenden mensen maakten zo kennis met de bijzondere geschiedenis, de magistrale architectuur en de vele kunstwerken.

Nu zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die het mogelijke maken dat bezoekers van dit unieke gebouw kunnen blijven genieten.

De vrijwilligers zijn een belangrijke factor in het toegankelijk houden van het religieuze erfgoed in de basiliek. Zij zorgen voor een hartelijke ontvangst van bezoekers uit de hele wereld, de uitgifte van audiotours en geven rondleidingen.

Zonder vrijwilligers blijven deuren gesloten en dreigen kunstwerken, verhalen en geschiedenis in de vergetelheid te raken. Dat mag niet gebeuren.

Wilt u ervaren hoe het is om te werken als vrijwilliger bij de Nicolaasbasiliek? Laat het weten via een e-mail aan Gemma Crijns (gcrijns@xs4all.nl). Zij neemt dan contact met u op.

Reacties zijn gesloten.