Kleine Nicolaas: Film over Goede Week en Pasen vanuit de Basiliek

De Paaswake voor de kinderen in de Sint Nicolaasbasiliek waarover ouders en kinderen eerder bericht ontvingen, kan jammer genoeg niet doorgaan. Net als bij de Kerstviering speelt ook nu het Corona-virus ons parten: door de uitbraak van de derde golf, zijn rond de Paasvieringen de maatregelen voor kerkbezoek verder aangescherpt.

Speciaal voor de kinderen is er daarom een filmopname gemaakt, waarin pastoor Eric Fennis aan de hand van een aantal van de prachtige afbeeldingen in onze kerk, uitleg geeft over Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Pasen. Je vindt de filmopname over de Goede Week en Pasen hier.

Namens Kleine Nicolaas wensen Lucia, Renée, Juanita, Isa en Jenny alle kinderen en hun ouders een Zalig Pasen!