Kleine Nicolaas online op zondag 25 april

Kindernevendienst van de Basiliek van de R.K. parochie van de H. Nicolaas te Amsterdam

Wij nodigen graag alle kinderen uit samen met ons online te gaan voor weer een gezellige Kleine Nicolaas.

Onderwerp as zondag:
Jezus wil je herder zijn, je beste vriend. Wil jij dit ook?

Verder vieren we de feestdag van de Heilige evangelist Marcus. Verschillende kerkvaders, o.a. Papias in 130 n. Christus, beschrijven Marcus als de tolk van Petrus. Daardoor krijg je in het evangelie van Marcus van die leuke kleine details, zoals het kussen waarop Jezus in de boot lag bij de storm op zee (Marcus 4,38). We staan even stil bij zijn leven en zijn evangelie.

Wij blijven voorlopig online.
13.00 – 13.45: 9 – 12-jarigen
14.00 – 14.45: 4 – 8-jarigen.

Als je mee wil doen, graag even aanmelden bij Lucia, Coördinator Kleine Nicolaas op 06 4389 0196. Inspreken, appen of sms mag ook. Je ontvangt dan een linkje voor toegang (Zoom) en verdere info.