Kleine Nicolaas zondag 27 juni

Aanvang 10:40.

Je bent welkom in de Nicolaaszaal van de Basiliek of online via zoom link.

Kindernevendienst van de Basiliek van de R.K. parochie van de H. Nicolaas te Amsterdam

Vanaf 15 maart 2020 hebben we elke zondag non-stop contact gehouden met onze kinderen via de Kleine Nicolaas bijeenkomsten, ook tijdens de zomerstop. Eerst online via zoom en sinds kort gelukkig ook weer fysiek vanuit de Nicolaaszaal in de Basiliek. Het was een hele bijzondere periode voor onze kinderen. Maar fijn dat we toch de verbinding hebben kunnen houden. Nu we het nieuwe normaal zijn benaderd gaan we er met de zomerstop weer tussenuit. Zondag 4 juli is de laatste Kleine Nicolaas. Zondag 29 augustus zijn alle kinderen weer van harte welkom!

Lieve groet,
Namens de dames van de
Kleine Nicolaas

Waar gaan we het zondag over hebben:
Wees niet bang, maar blijf geloven.
Blijf vertrouwen in Jezus, Hij laat je nooit in de steek.

En verder: op 29 juni viert de Kerk het Hoogfeest van de Apostelen Petrus en Paulus. Wie waren deze apostelen en hoe hebben zij Ja gezegd om Christus te dienen.

Als je mee wil doen, graag even aanmelden bij Lucia, Coƶrdinator Kleine Nicolaas op 06 4389 0196 inspreken, appen of sms mag ook. Je ontvangt dan een linkje voor toegang en verdere info.