Landelijke Nicolaasdag 14 mei in Amsterdam

Op 14 mei as. is er in Amsterdam een dag  voor alle mensen die betrokken zijn bij een Nicolaaskerk of -parochie / -gemeente in Nederland. Dat zijn ruim vijftig kerken! Als Nicolaas-parochie in hartje Amsterdam vieren we dit jaar het Nicolaasjaar. U heeft daarover misschien iets gezien of gelezen in de media. Hoe mooi zou het zijn als we elkaar kunnen ontmoeten rondom de persoon van Nicolaas op deze Landelijke dag. U ontvangt deze uitnodiging omdat ook u verbonden bent aan een Nicolaaskerk of-parochie. En we hopen dat u deze uitnodiging verder wilt verspreiden binnen uw gemeenschap.
We bieden u en uw (mede-)parochianen of gemeenteleden een mooi programma aan in Amsterdam rondom de St. Nicolaasbasiliek tegenover het station.
Op het programma staat oa. een lezing over sint Nicolaas, een viering met het Amsterdams Russisch-Orthodox koor, en rondleiding door de Amsterdamse Nicolaasbasiliek, een bezoek aan de beroemde schuilkerk Ons’ Lieve Heer op Solder en een Choral Evensong door het bekende koor van de Nicolaasbasiliek. Natuurlijk zorgen we voor een goede ontvangst met koffie en iets lekkers. Er kan gebruik gemaakt worden van een georganiseerde lunch.
Aanmelden is wel nodig ivm de voorbereidingen, u leest hierover in de flyer.

Download hier de flyer.