Nicolaas Nieuwsbrief 12 september

Vandaag (zaterdag) is een feestelijke dag voor onze vrijwilligers in de parochie. Na zo’n lange tijd is het gelukkig weer mogelijk elkaar informeel te begroeten onder het genot van een hapje en een drankje. En ze hebben het verdiend, want met alle beperkingen, en in de winter vaak in een koude en lege kerk, bleven velen actief en kon alles toch gewoon doorgaan.

En de parochie begint weer echt te leven. Meer mensen bezoeken de kerk, alle vieringen vinden weer plaats en binnenkort start ook de Geloofscursus. Voor en achter de schermen wordt dat allemaal mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers. Een oprecht ‘dank je wel’ is dan ook meer dan verdiend!!

Vandaag herdenken we ook dat 20 jaar geleden die afschuwelijke aanslag op de Twin Towers in New York heeft plaatsgevonden. Het blijft ver- schrikkelijk die beelden te zien. Er zijn veel herdenkingsmomenten dit weekend, omdat het niet alleen een enorme impact had in de Verenigde Staten, maar wereldwijd. We zijn daarom in ge- bed en gedachten verbonden met al die slachtoffers van aanslagen en terreurdaden en blijven bidden dat de kracht van het goede het altijd zal blijven winnen van de kracht van het kwaad.

Klik hier om de hele Nieuwsbrief te lezen.