Overlijden Hennie Alberts

In verband met het overlijden van Hennie Alberts op maandagochtend 23 november in alle vroegte, delen wij hieronder de link naar onze stream van 28 juni 2020. Tijdens deze zondagmis werd Hennie onderscheiden door het bisdom Haarlem-Amsterdam voor zijn inzet in kerk en kerkgemeenschap, uitgereikt in de Nicolaasbasiliek, door pastoor Eric Fennis.

De stream is ook daarom zo op zijn plaats, omdat Hennie degene is die het streamen in de Nicolaaskerk daadwerkelijk in gang zette. Het idee om onze kerkmissen te gaan uitzenden, gaat terug naar onze voormalige kapelaan Jim Schilder. Hennie pakte het weer op toen het Coronavirus ons kerk- en misbezoek lamlegde: hij deed de opbouw, het overleg, de uitvoering en wij, het ‘stream-team’, namen het over en bouwen het nu steeds meer uit. Poëtisch gezegd: in elk beeld dat wij uitzenden, is Hennie’s watermerk opgenomen. Nog wel het meest, geldt dat de beelden hieronder.
Jeroen Hoogenboom, Gemma Crijns

U kunt hier klikken voor het bekijken van de stream van 28 juni 2020.