Doopsel volwassenen

Misschien hebt u als zoekende gelovige enkele vieringen meegemaakt in de HH. Petrus en Pauluskerk (De Papegaai) of in de Nicolaasbasiliek, en is de wens bij u opgekomen om door het doopsel katholiek te worden. Mocht dat zo zijn, en wilt u er eens over praten, dan kunt u contact met ons opnemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met deken Eric Fennis: 06 54 60 13 18, e-mail: efennis@bisdomhaarlem-amsterdam.nl

Informatie vindt u ook op de pagina Cursussen.

Doopsel kinderen

Kinderen kunnen in de Nicolaasbasiliek worden gedoopt als zij in onze parochie wonen. Ons parochiegebied omvat grofweg de postcodes 1011-1018. Woont u niet in dit gebied, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de parochie waar u wel woont. Via deze site kunt u opzoeken in welke parochie u woont.

Als u tot de Nicolaasgemeenschap behoort, dan is de plaats waar u woont niet van belang. Uw kind kan dan in de basiliek worden gedoopt tijdens een eucharistieviering op zondag.

Als u in de Nicolaasparochie woont, maar geen regelmatige bezoeker bent van de vieringen in de basiliek, dan kan het doopsel plaatsvinden op zaterdagochtend om 11:00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met deken Eric Fennis: 06 54 60 13 18, e-mail: efennis@bisdomhaarlem-amsterdam.nl

Hebt u kinderen die in aanmerking komen voor Eerste communie en/of het Vormsel, dan kunnen zij deelnemen aan een voorbereidingtraject. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Kinderen. Ook kunt contact opnemen met Rob Polet (zie boven).