Als u zich wilt inschrijven als parochiaan in de Nicolaasbasiliek, kunt u het inschrijfforumulier hieronder downloaden, invullen en per mail sturen naar administrateur Hennie Alberts, administratie@nicolaas-parochie.nl. U kunt het ook printen, invullen en opsturen naar het adres op het formulier. Ook kunt u het formulier per e-mail (zie boven) aanvragen.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Als parochiaan ontvangt u zes keer per jaar het blad NicolaasNieuws, per post of per e-mail. Ook ontvangt u eens per jaar een uitnodiging in het kader van de actie KerkBalans om een bedrag naar keuze over te maken voor het in stand houden van de basiliek en de geloofsgemeenschap.

Wilt u zich uit de parochie uitschrijven, dan kunt u een e-mail sturen naar administratie@nicolaas-parochie.nl
Informatie over uitschrijving uit de katholieke Kerk vindt u op de website van het bisdom.