Vrijwilligers gevraagd

Een parochie kan niet zonder vrijwilligers. Ze zorgen ervoor dat door de week het gebouw open kan zijn, zijn lid van het parochiebestuur, zorgen op zondag voor koffie na de mis, bemensen het secretariaat, vormen de Kerkgemeenschapsraad, begeleiden cursussen, gaan op huisbezoek, maken het parochieblad, en nog veel meer. Voor sommige onderdelen zoeken we nieuwe vrijwilligers.

Open Basiliek
De Nicolaasbasiliek is dagelijks open voor de vele bezoekers die komen kijken, bidden of de stilte zoeken. Die openstelling kan alleen dankzij een enthousiaste groep vrijwilligers. Die groep is er, maar we zoeken dringend een aantal nieuwe mensen die bereid zijn wekelijks of tweewekelijks 2 à 3 uur in de basiliek aanwezig te zijn. Om informatie te geven, de winkel te bemensen en toezicht te houden. Uiteraard wordt u ingewerkt om deze taken te kunnen uitvoeren.

Als u hieraan een bijdrage wilt leveren of nadere informatie wenst, stuurt u dan een mailtje naar gcrijns@xs4all.nl (Gemma Crijns).