Nog geen reacties

Word abonnee van het NicolaasTV kanaal van YouTube

Nicolaas-livestream stapt over naar YouTube; uw hulp is daarvoor nodig!
Nu de corona-adviezen weer zijn aangescherpt, wordt het belang van onze stream nog eens groter. Op dit moment brengt het streamteam, met nu vier vaste vrijwilligers, viermaal per week een mis in beeld. Elke dinsdag de Engelse mis, op woensdag inclusief de Uitstelling en het Rozenkransgebed en op donderdag en zondag. Einddoel is uiteraard om op álle dagen uit te zenden.

De overstap
Nadat wij zijn begonnen via Facebook, stappen we binnenkort om technische redenen over naar YouTube. Ons nieuwe kanaal daar heet Nicolaas TV. Om YouTube optimaal te kunnen gebruiken hebben we snel minimaal 100 abonnees nodig. Dan pas kunnen we beginnen met uitzenden! De eerste twee zijn er, nu u nog. Daarom deze oproep.
Om Nicolaas TV op YouTube te vinden: klik hier. (Aan de rechterkant ziet u de rode abonneerknop. Als u daarop klikt bent u abonnee. U moet bij YouTube aangemeld zijn om u op ons kanaal te kunnen abonneren.)

De overstap naar YouTube is gepland op zondag 1 november. Onze volgers op Facebook krijgen natuurlijk eveneens bericht en de link naar onze website blijft gewoon intact, met andere woorden: u kunt de stream dus ook gewoon via de website blijven zien!
We hopen op uw komst naar YouTube!

De voorlopige koppeling naar Nicolaas TV is voluit:
www.youtube.com/channel/UC8zQrCgdm7VpiUVY3ijzl6Q/

Reacties zijn gesloten.