Corona-update

In verband met de snelle verspreiding van het coronavirus heeft de regering de kerken dringend gevraagd hun bijeenkomsten voorlopig te beperken tot maximaal 30 personen, zoals dat ook geldt voor onder meer concertzalen en theaters. De Nederlandse bisschoppen geven gehoor aan dat verzoek.

Dat betekent dat ook de vieringen in De Papegaai nog door maximaal 30 mensen kunnen worden bijgewoond. Voorts is het verplicht dat u zich bij de ingang registreert met naam, telefoonnummer of e-mailadres.

Ook wordt u dringend verzocht bij het betreden en het verlaten van de kerk een mondkapje te dragen. U kunt dit afdoen als u op uw plaats zit, en weer opzetten als u uw plaats in de kerk verlaat. Als u ter communie gaat, hoeft u uw mondkapje niet op te zetten.