Als u zich wilt inschrijven als parochiaan in bij De Papegaai, kunt u het inschrijfforumulier hieronder downloaden. U kunt het per mail sturen naar Hennie Alberts, administratie@nicolaas-parochie.nl. U kunt het ook printen, invullen en opsturen naar het adres op het formulier. Ook kunt u het formulier per e-mail aanvragen.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Als parochiaan ontvangt u vier keer per jaar per e-mail het blad NicolaasNieuws. Ook ontvangt u eens per jaar een uitnodiging in het kader van de actie Kerkbalans om een bedrag naar keuze over te maken voor het in stand houden van de kerk en de geloofsgemeenschap.

Wilt u zich uit de parochie uitschrijven, dan kunt u een e-mail sturen naar administratie@nicolaas-parochie.nl

Informatie over uitschrijving uit de katholieke kerk vindt u op de website van het bisdom.