Vastenactie 2020

In normale tijden zijn er op enkele zondagen in de Vastentijd extra collectes in het kader van de Vastenactie. Op 8 maart is dat nog gelukt, voor een project in Sri Lanka dat weeskinderen helpt van wie de ouders in de burgeroorlog zijn omgekomen. Het gaat om het project Association to Empower the Special Need Children. U kunt daarvoor nog doneren via rekeningnummer: NL10 INGB 0000 3123 74 t.n.v. RK Parochie H. Nicolaas in de omschrijving s.v.p. vermelden: HH Petrus en Pauluskerk de Papegaai onder vermelding van Vastenactie project Sri Lanka.

Het tweede project loopt via Fidesco, dat missieprojecten steunt en jonge mensen uitzendt en begeleidt voor enkele jaren, verbonden aan de Gemeenschap Emmanuël. Het gaat om een medisch centrum in Guinee dat veel verbetering behoeft. Daarvoor collecteren op zondag lukt niet meer omdat de kerk door de coronacrisis op zondag gesloten is. Maar u kunt wel iets overmaken. Bank: NL53 ABNA 0566 0142 97 ten name van Stichting Fidesco Nederland, Venlo.